Tango vakantie

TANGO VAKANTIE


TANGO VAKANTIE VALENCIA (VANAF €599,-)

dansvakantie-valenciaTijdens deze Argentijnse Tango vakantie zul je les krijgen van echte Argentijnse beroemdheden. De tangolessen zullen namelijk worden verzorgd door echte beroemdheden uit Buenos Aires. Maar naast tango lessen en feesten is er natuurlijk volop ruimte voor andere vormen van ontspanning. Geniet van een ontspannen dagje aan het strand of proef van de intense Valenciaanse cultuur.

TANGO VAKANTIE BUENOS AIRES (VANAF €2895,-)

tangovakantiebuenosairesAlle Argentijnse Tango liefhebbers opgelet. Je staat op het punt om je in te schrijven voor de tango reis van je leven!  Tijdens deze Argentijnse Tango reis ligt Buenos Aires aan je voeten. Geniet van een heerlijke Argentjnse BBQ op de Feria de Mataderos, aanschouw de lokale tango dansers op Plaza Dorrego  en bezoek de kleurrijke La Boca wijk.

10 JAAR ERVARING

van events, festivals, weekenden tot vakanties.

DIVERS AANBOD

van Valencia tot Buenos Aires, van Antwerpen tot Cuba.

ALLE NIVEAUS

van beginners tot gevorderden. Alle niveaus zijn welkom!

SCHRIJF, LEES, DEEL EN INSPIREER

TWO4SALSA BLOG


Leuke feiten, nieuwsberichten, ervaringen en alle andere items die we graag met je delen! Hou onze blog in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Salsa virus met drempels

Iedereen was intensief aan het salsa dansen. En daar stond ik dan, de hele avond in een hoekje naast de bar en naarmate de avond vorderde kroop ik steeds dieper weg in dat hoekje. Wat een teleurstellende avond! Was dit nu het “salsa dansen” waar mijn vrien...

LEES HIER EEN AANTAL

TWO4SALSA ERVARINGEN