Blog

Salsa virus met drempels

Iedereen was intensief aan het salsa dansen. En daar stond ik dan, de hele avond in een hoekje naast de bar en naarmate de avond vorderde kroop ik steeds dieper weg in dat hoekje. Wat een teleurstellende avond! Was dit nu het “salsa dansen” waar mijn vrienden zo geweldig enthousiast over waren geweest? De uren tikten voorbij en mijn houding verkrampte steeds meer. In gedachten had ik mijn jas al aangetrokken om snel huiswaarts te keren. Uit het niets stond daar opeens een leuke jongedame die mij op een vriendelijke toon ten dans vroeg. Ik vertelde haar dat ik pas een aantal lessen salsa had gehad en dat ik haar waarschijnlijk niet voldoende afwisseling zou kunnen bieden op de dansvloer. Tot mijn verbazing lachte ze wat en trok me met een ruk op de dansvloer en danste 3 swingende salsa dansen met mij.

Uiteindelijk werd het toch nog een leuke avond. Ik verlangde naar nieuwe dansfiguren en werd steeds fanatieker, om uiteindelijk elke week tenminste 10 uur op de dansvloer te staan. Maar die eerste avond was ik niet vergeten en ik wilde graag iets betekenen voor de integratie van de beginnende, salsa dansende medemens. Met die gedachte is “Two4 salsa dansen” geboren. Ik besluit graag met een oproep aan gevorderde en ver gevorderde dansers. Dat je goed kunt salsa dansen is natuurlijk geweldig, maar je open of gesloten houding op de dansvloer kan beginners aanzetten tot dansen, óf juist van de dansvloer weren. Ga voor het eerste en neem eens de moeite om een lekker een dansje te maken met een salsa dansende beginner! Misschien ben jij net dat “laatste duwtje” dat nodig is voor een leven lang inspiratie dankzij salsa dansen.

IN CONTACT KOMEN MET ONS?

CONTACT TWO4SALSA


Voor de reizen vragen we je om contact op te nemen via het contactformulier bij de reis. Heb je nog vragen of opmerkingen over onze activiteiten? Vul onderstaand formulier in.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht

  DANSREIZEN & ACTIVITEITEN

  TWO4SALSA DANSEN MET PASSIE