Salsa vakantie

SALSA VAKANTIE & SALSA WEEKENDEN


Ben jij op zoek naar een bijzondere salsa vakantie ergens in Europa of misschien daar wel buiten? Two4Salsa helpt je graag op weg bij het vinden van een bijzondere salsa vakantie waar dan ook ter wereld. Van een tango vakantie tot een bijzondere salsa dans vakantie in Cuba. Daar waar het allemaal begon! Voel het ritme en dans samen met andere mensen tijdens deze bijzondere salsa groepsreis. De mensen komen uit heel Nederland, België en soms zelfs uit Duitsland en/of Engeland. Een diverse groep van alle leeftijden waarbij niemand zich vreemd zal voelen. Ook vanuit Duitsland komen er diverse deelnemers op deze bijzondere tanzreisen Duitsland. Ben jij klaar voor een bijzondere tijd? We wensen je alvast enorm veel plezier toe! Kijk voor zakelijke uitjes in Europa op Onemotion bedrijfsuitjes buitenland.

SINGLE VAKANTIE TURKIJE (VANAF €849,-)
met een vleugje salsa

Single vakantie TurkijeWil je salsa leren dansen op vakantie maar vind je een intensieve salsa vakantie, waar je flink wat salsa-uren maakt, toch teveel van het goede? Dan kun je natuurlijk op een single vakantie waar ook de mogelijkheid bestaat om even van de salsa te proeven. Daarnaast is deze single vakantie gewoon een gezellige reis met gelijkgestemden die onder de Turkse zon genieten van een inspirerende vakantie. Misschien is deze salsa vakantie dan iets voor jou.

SINGLE EN GROEPSVAKANTIES CUBA (VANAF €1680,-)
met een vleugje salsa

Cuba groepsreisCuba ademt salsa. Maar dit wonderschone land heeft natuurlijk veel meer te bieden. Wil je graag salsa dansen en contact maken met de lokale mensen, maar gaat een intensieve salsa vakantie, waarin je flink wat salsa-uren maakt, je net iets te ver? Geen probleem! Ga dan naar dit overzicht van alle aanbieders van single-, groeps- en rondreizen  door Cuba die inspirerende groepsreizen aanbieden met een stevig vleugje salsa.

SALSA VAKANTIE CUBA (VANAF €1507,-)
intensieve salsa vakantie

dansvakantie-cubaDe ultieme salsa ervaring vind je natuurlijk in Cuba. De kleuren, de autentieke straatjes, dansende mensen op straat, het is duidelijk dat je je bevindt in het episch centrum van de salsa. Tijdens deze salsa vakanties in Cuba ombineer je salsa dansen met een culturele ontdekkingsreis door Havana, Santiago of het leuke Trinidad.

SALSA VAKANTIE BARCELONA (VANAF €399,-)
intensieve salsa vakantie

dansvakantie-barcelonaBen jij dol op Barcelona? De prachtige Spaanse stad die vol wonderen zit als Park Güell, Sagrada Familia, La Rambla maar ook bijvoorbeeld het strand. Tijdens deze prachtige vijfdaagse dansreis beleef je Barcelona als een prachtige salsastad. Met veel feesten, workshops en natuurlijk tijd om de stad te verkennen ga je Barcelona zien zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Zakelijke vakanties naar Spanje vind je via Onemotion incentives.

SALSA VAKANTIE IBIZA (VANAF €599,-)
intensieve salsa vakantie

ibiza1Ben jij klaar voor een heerlijke zonnige salsa vakantie op party eiland Ibiza? Terwijl je geniet van de prachtige en rustgevende sfeer van Ibiza leer jij (beter) salsa dansen. Deze vakantie is vooral vrijblijvend genieten van rust en het dansen. Ibiza geeft een magische sfeer terwijl je nieuwe mensen leert kennen, lekker kunt bewegen, genieten van het strand en heerlijk kunt feesten.

SALSA VAKANTIE PORTUGAL (VANAF €675,-)
intensieve salsa vakantie

Ben jij dol op Portugal? Ga dan mee op reis naar het prachtige Lagos voor een mix van salsa, bachata en kizomba! Nieuwe mensen ontmoeten, lekker dansen voor beginners en gevorderden. Tijdens de vakantie is er een combinatie van danslessen en heerlijk genieten van zon, zee, strand en lekker genieten van het Portugese leven. Een bijzonder fijne reis toegewenst!

10 JAAR ERVARING

van events, festivals, weekenden tot vakanties.

DIVERS AANBOD

van Valencia tot Buenos Aires, van Antwerpen tot Cuba.

ALLE NIVEAUS

van beginners tot gevorderden. Alle niveaus zijn welkom!

SCHRIJF, LEES, DEEL EN INSPIREER

TWO4SALSA BLOG


Leuke feiten, nieuwsberichten, ervaringen en alle andere items die we graag met je delen! Hou onze blog in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Salsa virus met drempels

Iedereen was intensief aan het salsa dansen. En daar stond ik dan, de hele avond in een hoekje naast de bar en naarmate de avond vorderde kroop ik steeds dieper weg in dat hoekje. Wat een teleurstellende avond! Was dit nu het “salsa dansen” waar mijn vrien...

LEES HIER EEN AANTAL

TWO4SALSA ERVARINGEN