Nieuwsbrief Privacy Statement

NIEUWSBRIEF PRIVACY STATEMENT


De Two4Salsa Nieuwsbrief is een dienst die Two4salsa verleent aan gebruikers teneinde hen te ondersteunen bij het vinden van een geschikte dansvakantie of andere activiteit.Op periodieke wijze ontvangt u handige en tijdbesparende informatie over deze mogelijkheden.

Omgang met persoonsgegevens m.b.t. de nieuwsbrief
Two4Salsa gebruikt de volgende gegevens om de gevraagde nieuwsbrief dienstverlening te kunnen leveren: naam en email. De volgende gegevens worden uitdrukkelijk niet opgeslagen voor de nieuwsbrief verlening: meer informatie keuze dansvakantie en eventuele opmerking/wensen. Verder geldt dat er geen nieuwsbrief gegevens zullen worden verstrekt aan Derden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de gebruiker, tenzij Two4Salsa daartoe wordt verplicht op basis van een rechterlijke uitspraak.

Uitschrijving van nieuwsbrief
Uitschrijven van de nieuwsbrief is mogelijk via een unsubscribe-link die duidelijk aanwezig is in elke door Two4Salsa verstuurde nieuwsbrief (onderaan). Daarnaast is het mogelijk om een mailtje te sturen naar info@two4salsa.nl met het verzoek het betreffende e-mailadres uit te schrijven en de gegevens te wissen.

10 JAAR ERVARING

van events, festivals, weekenden tot vakanties.

DIVERS AANBOD

van Valencia tot Buenos Aires, van Antwerpen tot Cuba.

ALLE NIVEAUS

van beginners tot gevorderden. Alle niveaus zijn welkom!