Dansvakanties

DANSWEEKEND AANBIEDINGEN


Of je het nu hebt over een Salsa dansvakantie, een tango dansvakantie, een dansvakantie in Cuba, dansreizen staan erom bekend erg duur te zijn. En juist dat imago wil two4salsa doorbreken. Daarom hebben we, een selectie gemaakt van de leukste en betaalbare dansreizen in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. De dansen verschillen van salsa, zouk, Argentijnse tango en andere dansen. Ben jij dol op bijzondere reizen? Ga jij het liefste niet alleen eventje naar Spanje of Frankrijk op een resort liggen? Kies je liever voor bijzondere singlereizen, hiken op de Himalaya, kitesurfing Cape Verde (Kaapverdie) of een andere onvergetelijke vakantie op een exotische bestemming? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ben je Duits, kom je uit Duitsland of ken je iemand uit dit bijzondere land? Iedereen is uiteraard welkom dus stuur hem of haar snel de volgende link naar de tanzurlaub Duitsland pagina.

Salsa dansvakanties al vanaf €399,-
dansvakantie-barcelona-stad

Salsa is, vergeleken met bijv. de Argentijnse Tango niet zo’n heel ingewikkelde dans om te leren. De vrolijkheid, het leuke ritme en de gezellige feesten maken het daarom tot een uitermate geschikte dans voor een leuke dansvakantie. Is er iets prachtiger dan dans en vakantie te combineren? We hebben een aantal leuke salsa dansvakanties voor je op een rijtje gezet in bijvoorbeeld Valencia, Cuba en andere bijzondere plaatsen. Wil je meer weten of deze dansvakanties? Kijk dan op onze salsa vakantie pagina of klik op onderstaande knop.

Argentijnse tango dansreizen al vanaf €599,-
tangovakantiebuenosaires

Argentijnse Tango is misschien wel de meest intense dans die er bestaat. De dynamiek en elegantie maken het tot een ideale dans voor een inspirerende dansreis. Het leuke van deze Argentijnse Tango dansvakanties is dat je les krijgt van echte tango talenten uit Argentinië. Geniet van de sfeer en de mooie lokatie tijdens één van deze tango dansvakanties in Valencia of het prachtige Buenos Aires. Wil je meer weten of deze dansvakanties? Kijk dan op onze tango vakantie pagina of klik op onderstaande knop.

GRATIS OP DE HOOGTE BLIJVEN!
Nieuwe blogs en nieuwe events? Krijg ze in je mailbox. Hebben we geen nieuws dan mailen we je dus ook niet!
Wij houden ook niet van SPAM!

TWO4SALSA EVENTS

diverse data dit jaar
Diner & dance in verschillende steden
meer informatie

COMPLEET REISOVERZICHT

april
Spanje (Barcelona) – Salsa
meer informatie

mei
Spanje (Ibiza) – Salsa, Kizomba, Bachata
meer informatie

juli
Portugal (Lagos) – Salsa, Kizomba, Bachata
meer informatie

augustus
Spanje (Barcelona) – Salsa
meer informatie

oktober
Spanje (Ibiza) – Salsa, Kizomba, Bachata
meer informatie

oktober
Spanje (Barcelona) – Salsa
meer informatie

november
Diverse reizen naar Santiago de Cuba (Cuba)
meer informatie

december
Havana (Cuba) – Salsa
meer informatie

december
Havana (Cuba) – Salsa
meer informatie

Hou de agenda in de gaten voor diverse nieuwe reizen!

10 JAAR ERVARING

van events, festivals, weekenden tot vakanties.

DIVERS AANBOD

van Valencia tot Buenos Aires, van Antwerpen tot Cuba.

ALLE NIVEAUS

van beginners tot gevorderden. Alle niveaus zijn welkom!

SCHRIJF, LEES, DEEL EN INSPIREER

TWO4SALSA BLOG


Leuke feiten, nieuwsberichten, ervaringen en alle andere items die we graag met je delen! Hou onze blog in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Salsa virus met drempels

Iedereen was intensief aan het salsa dansen. En daar stond ik dan, de hele avond in een hoekje naast de bar en naarmate de avond vorderde kroop ik steeds dieper weg in dat hoekje. Wat een teleurstellende avond! Was dit nu het “salsa dansen” waar mijn vrien...

LEES HIER EEN AANTAL

TWO4SALSA ERVARINGEN