Salsa vakantie

SALSA VAKANTIE & SALSA WEEKENDEN


Ben jij op zoek naar een bijzondere salsa vakantie ergens in Europa of misschien daar wel buiten? Two4Salsa helpt je graag op weg bij het vinden van een bijzondere salsa vakantie waar dan ook ter wereld. Van een tango vakantie tot een bijzondere salsa dans vakantie in Cuba. Daar waar het allemaal begon! Voel het ritme en dans samen met andere mensen tijdens deze bijzondere salsa groepsreis. De mensen komen uit heel Nederland, België en soms zelfs uit Duitsland en/of Engeland. Een diverse groep van alle leeftijden waarbij niemand zich vreemd zal voelen. Ook vanuit Duitsland komen er diverse deelnemers op deze bijzondere tanzreisen Duitsland. Ben jij klaar voor een bijzondere tijd? We wensen je alvast enorm veel plezier toe!

SALSA VAKANTIE CUBA (VANAF €599,-)

dansvakantie-cubaDe ultieme salsa ervaring vind je natuurlijk in Cuba. De kleuren, de autentieke straatjes, dansende mensen op straat, het is duidelijk dat je je bevindt in het episch centrum van de salsa. Tijdens deze salsa vakanties in Cuba ombineer je salsa dansen met een culturele ontdekkingsreis door Havana, Santiago of het leuke Trinidad.

SALSA VAKANTIE BARCELONA (VANAF €399,-)

dansvakantie-barcelonaBen jij dol op Barcelona? De prachtige Spaanse stad die vol wonderen zit als Park Güell, Sagrada Familia, La Rambla maar ook bijvoorbeeld het strand. Tijdens deze prachtige vijfdaagse dansreis beleef je Barcelona als een prachtige salsastad. Met veel feesten, workshops en natuurlijk tijd om de stad te verkennen ga je Barcelona zien zoals je dat nog nooit hebt gedaan.

SALSA VAKANTIE IBIZA (VANAF €599,-)

ibiza1Ben jij klaar voor een heerlijke zonnige salsa vakantie op party eiland Ibiza? Terwijl je geniet van de prachtige en rustgevende sfeer van Ibiza leer jij (beter) salsa dansen. Deze vakantie is vooral vrijblijvend genieten van rust en het dansen. Ibiza geeft een magische sfeer terwijl je nieuwe mensen leert kennen, lekker kunt bewegen, genieten van het strand en heerlijk kunt feesten.

10 JAAR ERVARING

van events, festivals, weekenden tot vakanties.

DIVERS AANBOD

van Valencia tot Buenos Aires, van Antwerpen tot Cuba.

ALLE NIVEAUS

van beginners tot gevorderden. Alle niveaus zijn welkom!

SCHRIJF, LEES, DEEL EN INSPIREER

TWO4SALSA BLOG


Leuke feiten, nieuwsberichten, ervaringen en alle andere items die we graag met je delen! Hou onze blog in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Salsa virus met drempels

Iedereen was intensief aan het salsa dansen. En daar stond ik dan, de hele avond in een hoekje naast de bar en naarmate de avond vorderde kroop ik steeds dieper weg in dat hoekje. Wat een teleurstellende avond! Was dit nu het “salsa dansen” waar mijn vrien...

LEES HIER EEN AANTAL

TWO4SALSA ERVARINGEN